søndag den 6. juli 2008

Thøglife.....

Som KRS 1 er jeg deres notoriske gangsterrapper mc preb 1, foresten er jeg sykt thøg...wørd også videre... WOOOOOOOTWOOOOOOOOOOOT THATS THA SOUND OF A GAY FIS.

Vil starte dette innlegget med å si "bigøp alle rayders som høsla alle på Blaaaaaaaaaaaaaaaa på lørran.. det var sykt thøg,, no joke.... only biches no ho's.. nice.." Apropos bitches. Sykt viktig å dra til bitchen etter du spønker objektet i ansikte... word of tha day" eller som det gamle russiske uttrykket.. bitches er ikke lavet av porselen.. de knuser ikke om du runker dem i ansiktet.

Nå som det er sakt vi jeg gjerne ta opp noe streetrules: 

1: alle bitches skal merkes som kveg. Alle bitches som er taga (det vil si at man har stappa jønket sitt oppi trønken til bitchene med pågølgende spønking i ansiktet med et durabelig fylleslag på truten etter du har gitt bichen "tha motherload"). Viktig: hvis du nokker ut noen tenner på bitchen er dette en bra ting. da suger de bedre.

2: Alle thøgs skal høre på EASTSIDE - bærumræpp. det som er sykt street å mæd wørd fortia er HOOGATROOPERS som ikke leker når de spytter bars som om de de var gale, kanskje unormale, med gutta er jo bare rett å slett geniale.

Pulte en sykt smud bitch i æsen her om dagen..... Dette var reaksjonen en kompis av meg fikk når han så bæistet jeg hadde med hjem.. (se bilde under)'

Ellers pizout alle ho's bitches å streetthøgs.... blabla moddiblablabla yo.. sjekk bloggen i sommer. mye shit som går ned så..........KEEP IT REAL:: ONE LOVE<3>

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

mmmh! Du er så digg mc preben. Kanskje vi kan treffes?

Anonym sagde ...

I wish not acquiesce in on it. I regard as warm-hearted post. Particularly the designation attracted me to be familiar with the sound story.

Anonym sagde ...

Genial brief and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.